Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A vér szava

 Hali. 

Ez a legújabb történetem, ami egy rémálmom után született, ami az első fejezetet foglalja magába. Kissé bizar történet, két nagyon különböző emberről, akik nem is igazán emberek. Néhány szó róluk.

Karen Oveans: Örök kívülálló. Szereti a családját, akik viszont szeretik, de nem mutatják ki rendesen, amitől a lány magányosnak érzi magát. 

Darius Prince: Egy titokzatos faj tagja, akik nem vetnek meg semmilyen húst. Ő a népe hercege. Abraham jó barátja volt régen, de nem állt ki Abraham mellett, aki elhagyta őt. A vérszomj már-már kezdi elvenni az eszét, de Karen hirtelen feltűnése visszabillenti őt a rendes kerékvágásba, és utána mindent megtenne a lányért, csak azért, hogy a lány viszont szeresse, vagy legalábbis ne gyűlölje.

Abraham Oveans: Karen nagyapja. Nagyon szereti az unokáit. A fiúkat úgy neveltette, hogy védjék Karent. Nagyon haragszik Dariusra, de legnagyobb bánatára nem ölheti meg. 

Tyler és Samuel Oveans: Karen bátyjai, akik a szeretetüket nem a legoptimálisabb módon mutatták ki a húguk iránt. 

A továbbiak a történet során. Az első fejezetben alaposabban megismerjük a szereplőket, és a múltjukból is ízelítőt kapunk. 

 

Cikkek

7. rész: Betolakodók

2016.07.15

Hali :)

Ebből a történetből is régen tettem már fel frisset, holott már megírtam. Dariusnak kellemetlen meglepetésben lesz része, miközben a délelőtti események kísérteties módon megismétlődnek. 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: A vér szava | Hozzászólások: 0

6. rész: A veszély után

2015.01.18

Hali. :)

Nos, most kiderül, hogy Karen miképpen reagál Darius önfeláldozására, és a családja férfitagjai miként foglalnak állást a kapcsolatban. Néhány régi sérelem is előkerül, amivel a szereplőink nem tudnak mit kezdeni. Kellemes olvasást kívánok :)

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: A vér szava | Hozzászólások: 0

5. rész: Balhé a szépségszalonban

2015.01.16

Hali,

Ahogy a főoldalon is ígértem, ez a történet is folytatódik. Kellemes olvasást kívánok hozzá.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: A vér szava | Hozzászólások: 0

4. rész: Mások véleménye

2013.10.10

 Hali :)

Néhány napos szünet után, itt vagyok a folytatással, és jó hír az elmúlt napokban teljesen be is fejeztem ezt az irományt, ami nálam nagy szó. Szóval Karen a babával bemegy a városba, ahol kérés nélkül többen véleményt alkot róla és Dariusról. Vannak elég korlátolt nézőpontok is, de erről a fejezetben részletesebben.

Kellemes olvasást kívánok :)

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: A vér szava | Hozzászólások: 0

3. rész: Darius új életet kezd

2013.10.02

 Hali :)

Újra itt vagyok a folytatással. Darius nyíltan felbukkan a város életében, méghozzá ott, ahol Abraham nagyon nem akarja. Sikerül kicsikarnia Karennél némi haladást, ami egyáltalán nem úgy alakul, ahogy ő számította. Emellett Samuel aggasztó hírt közöl a húgával, ami a későbbiekben érdekes lehet számukra. 

Kellemes olvasást kívánok :)

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: A vér szava | Hozzászólások: 1

2. rész: Maya

2013.10.01

 Hali. 

Mint ahogy lenni szokott, én tervezek, de a fantáziám és a két kezem közbeszól és megcsúszik a kezem a billentyűzeten. Egyébként sem kellenek olyan nagyon hosszú fejezetek. Szóval ebben a rövid részben Darius és Karen ismét találkozik. Karen szívesen megszabadulna a férfitól, de egy eltörölhetetlen kapocs van közöttük, amit nincs szíve elpusztítani. 

Kellemes olvasást kívánok :)

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: A vér szava | Hozzászólások: 0

1. rész: Az erdei palotában

2013.09.30

 Új kisregényem első része, vagyis bevezetője. Az előzetes tervek szerint még két része lesz. Ez lehet kicsit kiveri a biztosítékot egyes olvasóknál. Azonban biztosítok mindenkit, hogy ez csak egy bizarr rémálmom leírása, a továbbiakban pedig klasszikus LAOM stílusban fog íródni a történet.

Kellemes olvasást kívánok :)

Ja, és utólag is boldog születésnapot Gizus :)

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: A vér szava | Hozzászólások: 2