Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ifjú házasok 2. rész: Fogócska az erdőben

2015.01.19

 

Ahogy odalépett Jeremy ágyához, érdeklődve nézte, hogy mennyire hasonlít a fiú Julie-ra. Ugyanolyan tapintású csokoládébarna haj, hasonló arcvonások. Érdeklődve vizsgálta meg, miközben érezte, hogy a kislány retteg, hogy bántani fogja a bátyját. Riadtan figyelte, ahogy a vámpír érinti az ő nagyszerű bátyját. Nagyot sóhajtott, és levette a kötéseket, ahol már gyógyulófélben voltak a sebek. Megharapta a saját csuklóját, majd a sebekbe csepegtetett a kiserkent véréből. Julie halkan sikkantott, de Tony lecsillapította.
-    Nézd, hogyan gyógyul máris! – mondta határozottan.
-    A teste jól van, már csak az elméjébe kell behatolnom alaposabban – sóhajtott mélyet Lane.
-    Biztos jól vagy hozzá mentálisan? – kérdezte Tony.
-    Igen, inkább most csinálom, mielőtt elgyengítenél minden tekintetben – eresztett meg egy halvány mosolyt, majd megfogta az eszméletlen fiú arcát, és becsukta a szemeit.
-    Tony félek – mondta reszketve a lány.
-    Minden rendben lesz. Laney már kis milliószor mentette meg az életem, mikor ezüsttel lőttek meg, sőt már meg is haltam volna, ha nincs a vére, mikor egy gonosz ember megmérgezett – mesélte a lánynak. Mire az ágyon fekvő fiú köhögve felébredt.
-    Ideje volt Csipkerózsika – jegyezte meg Lane, miközben kedvesen mosolygott. 
-    Ki maga? – kérdezte rekedten.
-    Jeremy – szaladt oda Julie az ébredő fivéréhez.
-    Már minden rendben – lépett közelebb Tony, miközben átölelte Lane-t.
-    Hercegem – nyögte csodálkozva.
-    Pihenj most! Julie te maradhatsz, de csak akkor, ha nem zavarod a fivéredet. Az ápolókkal visszahozatom az ágyad – felelte Tony. 
-    Rendben, mindent köszönök – mondta hálásan Julie, majd megölelte Lane-t, aki kicsit megilletődött, de szívesen ölelte.
-    Nos, nekünk Lane-nel dolgunk van, holnap vagy holnap után még benézünk – mondta Tony, miközben Lane felé nyújtotta a kezét, aki tett felé egy lépést.
-    Rendben srácok, pihenjetek! – mondta kedvesen Lane, majd megfogta Tony kezét.
-    A herceg kedvese? – kérdezte tompán Jeremy.
-    Igen – bólintott Lane.
-    Köszönöm – nézett hálásan, majd megfogta a húga kezét, aki odabújt mellé.
Tony hamar elrendezte a két gyerek további sorsát, míg Lane megivott egy zacskó nulla pozitív vért, hogy némileg pótolja az energiaveszteséget. Tudta jól, hogy Tony most már nem fogja békén hagyni. Vadászni akar, nem kevésbé nemes zsákmányra, mint ő. 
-    Öt perc előnyt kapsz – súgta a nő fülébe.
-    Tíz perc, miután elértem a birtokot – harcolt továbbra is Lane.
-    Nem, öt percet kapsz, kábé annyi idő alatt érsz el a birtokra. Amint eléred, vadászni akarok rád, nem bírom nélküled – csókolta meg a nőt, aki nem egészen volt biztos, ennyire át akarja magát adni Tonynak, ennyire ki akarja szolgáltatni neki a testét. 
-    Igazságtalan vagy – nyújtózott nagyot.
-    Négy és fél perced maradt – mondta szinte ragadozó hangon Tony.
-    A francba veled – indult el futva a birtokuk felé. 
-    Veled is kedves – sóhajtott mélyet Tony, miközben megharapta az alsó ajkát, hogy ne induljon utána abban a szent pillanatban.

Lane sebesen futott a ház és a hozzá tartozó erdő felé. Látta Tony szemében a vágyat, és hogy most sem fog finomkodni. Habár most nem egy pár perc boldogságban lesz része, hanem igen intenzív törődéssel. Alig, hogy elérte az erdőt, érezte Tonyt egyre közelebb érni. Nagyot sóhajtva tapasztalta, hogy a férfi csalt, de nem állt meg ezen bosszankodni vagy szitkozódni. 
Ahogy érezte, hogy Tony egyre közelebb ér hozzá, lelökte a kabátját, és megidézte a szárnyait, hogy kicsit a levegőbe emelkedjen, és úgy tegyen szert egy kis előnyre a férfival szemben. Tudta jól, hogy nem menekülhet sokáig, hiszen Tony ereje túl intenzív. Ahogy előbuggyantak a szárnyai, egy éles taszítást érzett a hátán, és a mellkasával előre egy fának csapódott.
-    Nem csalunk! – súgta Tony a fülébe.
-    Öt percet kaptam, ezt úgy kell kihasználni, hogy a legjobb lenne a lehetőségeimet. Ha megadom magam egyszerűen, akkor mi abban a vadászat? – kérdezte Lane.
-    Egy fél percet kapsz, hogy levedd a ruháidat, vagy cafatokban fognak lekerülni rólad – fenyegette meg.
-    A kedvenc melltartóm van rajtam, szóval meg ne próbáld! – fenyegette meg Lane.
-    Mit szólnál hozzá, ha kapnál másikat? Egész gyűjteményt akarok a szekrényedbe, ami a szobánkban lesz – csókolt bele a nő nyakába.
-    Kíváncsi vagyok az ágyunkra. Remélem jó széles, és van hozzá baldachin is – lihegte Lane.
-    Milyen színű legyen? – érdeklődött Tony.
-    Majd azt később eldöntjük - lökte el magát a fától, majd Tony felé fordult, és elkezdett vetkőzni. Megszabadult a kardigánjától, majd a pólójából is kibújt. Tony ekkor pillantotta meg a fekete melltartót, amit a kedvese a kedvencének nevezett.
-    Valóban jól áll – csókolt a hívogató dekoltázsba. – Na jól van, ennek az egy ruhádnak hajlandó vagyok megkegyelmezni, és szinte a saját ingét tépte le. Lane értette a célzást, és maga szabadult meg a melltartótól. 
-    Gyere ide! – hörögte Lane, miközben átölelte a férfi nyakát, és teljes felsőtesttel hozzádörgölőzött. Ahogy egymásnak préselődtek a mellkasaik, hirtelen rájuk tört a féktelen vágy. Tony megragadta a nő csípőjét, úgy emelte meg, hogy az arcuk teljesen egy vonalban legyen. Lane a férfi derekára fonta a lábait, majd egy pillanattal később kigombolta a nadrágját, hogy az engedékenyebben jöjjön le róla. Mágiával bármikor képes volt magának ruhát biztosítani, azonban nem szerette magát teljesen kiszolgáltatni a mágikus erejének. Szerette elengedni magát, amitől igazán egyszerű embernek érezte magát. Nem volt se szörnyeteg, se egy ellenségesnek tartott lény. 
-    Kell még neked ez a nadrág? – kérdezte Tony, miközben a nő fenekébe markolt, mire a nadrág cipzárja engedelmesen nyílt szét, jelezve, hogy könnyedén le tudja szedni. 
-    Kell – jött a könnyed felelet, miközben eltolta magától kicsit a férfit, és elkezdte letolni a nadrágot. Tony készségesen segített neki lehúzni.
-    Gyönyörű vagy – lihegte, miközben leguggolt a nő elé, hogy a lábfejéről lesegítse a nadrágot, a cipőkkel és a zoknikkal egyetemben.
-    Maradj – nyomta le a felállni készülő férfit Lane. – Kényeztess! – jött a következő parancs, amit Tony nagyon is értett.
-    De akkor mondj búcsút a bugyinak! – tépte le a következő pillanatban a kicsit ruhadarabot.
-    Túlélem – dőlt egy fának, és engedett bepillantást a férfinak a legrejtettebb pontjához.
-    Milyen nedves vagy már. Most is könnyedén be tudnál fogadni, izgatás nélkül is – simította végig a nedves szeméremajkakat a hüvelykujjával.
-    Az lehet, de már olyan régen éreztem odalenn a nyelvedet. Egyébként is mostanában csak úgy csináltuk, kiéheztettél, aztán gyorsan lerendeztél. Most nem, főleg úgy, hogy egy erdőben készülünk szeretkezni – markolt bele Tony hajába. 
-    Értem – mondta vággyal teli hangon a férfi, majd Lane térdei alá nyúlt, és azok révén emelte meg, miközben széles terpeszbe húzta a lábait, hogy hozzáférhessen a gyönyörközpontjához. Hiába éhezett a nőre, tudta jól, hogy nem ronthat neki, mint az elmúlt hetekben. Lane most gyengédségre és kényeztetésre vágyott, amit neki kötelessége volt megadni neki. 
Apró csókokkal haladt felfelé a nő térdétől a combja belső felén a nedves szeméremajkakhoz, amik vár igen vágytak az érintésre. Ahogy Lane megérezte a férfi forró leheletét a hasa alján, rögtön vissza kellett fognia magát, hogy nehogy azt jelezze a férfinak, hogy mennyire elvesztené néhány apró csóktól az önuralmát. Azonban a keze önkéntelenül is erősebben markolta a férfi haját, amitől Tony normál esetben felszisszent volna, ehelyett elmosolyodott az illatos forróságba, mivel tudta jól, hogy Lane is ugyanúgy vágyik az együttlétre, mint ő maga. Gyengéden nyalva igyekezett minél tovább húzni a nő beteljesüléshez való útját, hogy végre ne egy pár perc gyors és hazug mámoruk legyen.
-    Vedd le a nadrágod! – mondta Lane levegő után kapkodva, felemelve a férfi fejét.
-    Milyen pózban akarod? – kérdezte szinte homályos tekintettel Tony, miközben gyengéden letette a földre a nőt. 
-    Kezdem megszokni ezt a fát – fordult el a férfitól, és a fának támaszkodott.
-    Így nem tudlak megcsókolni – ellenkezett Tony, mialatt levette a maradék ruháját.
-    Nem is baj, most úgyis harapnánk – felelte Lane, miközben Tony meztelen teste az övéhez préselődött. Lane nyögve tapasztalta meg, hogy a férfi mennyire vágyik rá.
-    Én szeretem, mikor harapsz – csókolta meg a füle tövét, miközben maga felé húzta a csípőjénél a nőt, míg a szabad kezével kitapogatta a hüvely bejáratot, és két ujját el is merítette a nőben.
-    Hé, az ujjaid helyet azt a kemény és hosszú farkadat nyomd belém – nyögte.
-    Lane – mordult fel Tony, amitől a nő tudta, hogy nincs rendben valami.
-    Mi a baj? – kérdezte Lane.
-    A farkas túl erősen akar téged, nem tudom visszatartani – szorította meg a nő csípőjét, amiből Lane tudta, hogy az ujjak nyoma meg fog maradni.
-    Engedd! Kibírom – fordította hátra a fejét, és látta, hogy Tony szemei sárgák, és a fogai is megnyúltak. A szemöldöke dúsabb valamivel, és a kezei már karomban végződnek. – Remélem, hogy egy ilyen szintű átváltozás elég, mert így még megvan az érzet, hogy csak Tonyval vagyok – lettek vörösek a nő szemei, és szintén megnyúltak a szemfogai.
-    Tony vagyok, csak a lelkének egy állatiasabb lénye – húzta az arcához a nő arcát a hajánál fogva, és durván megcsókolta, miközben ugyanabban a pillanatban Lane testébe hatolt. 
Lane számára hihetetlen érzés volt, ahogy a merev és kemény férfiasság a bensőjébe hatolt és kitöltötte olyan szorosan, mint még soha. Szinte fájdalmasan fel is sikkantott. Azt hitte, hogy a vad mégis gyönyörű együttlét, most ér véget, és Tony kegyetlenül vad lesz vele. Azonban a legnagyobb csodálkozására a férfi várt.
-    Lazíts, nem akarlak bántani – hallotta ismét a farkas hangját, miközben a karmos kéz gyengéden kezdte el a mellét simogatni. A tenyerei annyira érdesek voltak, mintha egy másik férfi keze lett volna.
-    Miért ilyenek a kezeid? – kérdezte Lane.
-    Mert farkas alakban több sérülést szenvedtem, mint emberként. Farkasként könnyebben gyógyulok, de a sebek megmaradnak, mintha emlékeztetni akarna a hibáimra. 
-    Értem – sóhajtott mélyet, miközben érezte, hogy jobb lesz. A férfi másik keze közben a combjait simogatta, és egy vaskos ujjával a csiklóját is kitapogatta. Az érdes ujjbegyek érintésétől, egy ismeretlen, mégis nagyon intenzív kéj vonult végig rajta. 
-    Most olyan forró a tested, el sem hiszem, hogy vámpír vagy – dörmögte Tony.
-    Készen állok rád, mozogj, kérlek! – kérte a férfit, aki erősen megmarkolta a csípőjét és mélyen kezdett el benne mozogni. Lane nem egyszer sikkantott fel, olyan érzékeny volt a bensője. Teljesen átengedte magát Tony vágyának, amitől szinte eszét vesztette. Nem tudta pontosan, hogy mikor lett megfordítva, de előbb a fa durva törzse dörzsölte ki a hátát, majd az erdő talaján fekve találta magát. A kéj csak jött, tudta, hogy a farkas direkt visszafogja az élményt, hiszen neki ez ajándék, hogy nem tiltakozik a szeretkezésük ellen. 
-    Nézz rám végig! Azt akarom, hogy így is gondolj rám szeretkezés közben, ne csak az emberi részemre, aki gyengéd minden körülmények között – vicsorgott szinte a farkas, ami egyáltalán nem ijesztette el a nőt.
-    Ha nem fogadtalak volna el, akkor így megvadulva meg sem engedtem volna, hogy hozzám érj – mondta Lane kimerülten, de mégis boldogan. 
-    Teliholdakkor így akarok ezentúl együtt lenni veled – állt le a mozgással.
-    Rendben – csókolta meg a férfit, aki teljesen elveszítette az önuralmát, és olyan intenzíven szerette Lane-t, mint még soha.
Másnap reggel Lane egyedül ébredt egy hatalmas szobában, egy jókora ágyban. A teste annyira nem állt az irányítása alatt, mintha minden izma kocsonyából lett volna. Mosolyogva nyújtózott egyet, majd a férfit kereste, aki így meggyötörte a testét. Azonban ekkor érte a legnagyobb megdöbbenés, mivel Tony nem volt sehol. 
-    Ez nem igaz – lett volna kezdve elsírni magát. – Már megint itt hagyott – dühöngött, miközben a párnába csapott a tenyerével. – Bár az is igaz, hogy ez még mindig jobb, mint múltkor a folyosó – tekerte magára a lepedőt, és kezdett el valami használható ruha után kutatni, hogy utána megtalálja Tonyt, és utána jól arcon csapja megint. 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.