Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kyle származása 2. rész: Érzelmek kontra akarat

2014.08.01

 Kyle eközben sebesen haladt Sawyerville felé, ahol Lily a könyvesboltban tüsténkedett. Már egy ideje beszélgettek arról, hogy mi lenne, ha Lily most már ténylegesen a férfi társa lenne, és együtt élnék meg a teliholdakat. A nő már majdnem belement volna, de Elza a nővére ellenkezett, hiszen ő már húsz éve átváltozott, és még mindig nem tudja irányítani az erejét. Úgy gondolta, hogy a húga sokkal gyengébb, így nem tudná elviselni az átváltozásokkor fellépő kínokat. Kyle szerint pedig pont fordítva volt, ő nagyon erősnek tartotta a nőt, akihez már régóta több fűzte, mint barátság. Nehezére esett még magának is beismernie, hogy beleszeretett. Ez azért volt lehetetlen, mivel ő már nagyon régen kijelentette, hogy a szerelem, mint érzelem nem létezik, csak egyesek szerint hevesebbnek értékelt túlzott ragaszkodás egy másik élőlény felé. Azért szeretett Lilyvel lenni, mivel a nő nem várta el, hogy ígéretet tegyen neki, hogy elkötelezze magát, pont elegendő volt számára, hogy mellette van, és kielégítik egymás testi és érzelmi igényeit. Gyakran beszélgettek, egy külső szemlélő számára úgy is tűnhetett volna, hogy köztük ténylegesen működik a férfi és nő közötti barátság, néha-néha némi extrával.

Azonban mindketten többre vágytak. Lily lassan családot szeretett volna, hiszen az anyaság egy régi álma volt. Kyle szerette volna, ha a nő elkötelezi magát, és engedi az átváltozást. Egyre gyakrabban érezte, hogy nem bírja tovább, hiszen Lily ember, és az idő múlik felette. Neki nem baj, ha a nő idősebbnek tűnik, de kérdés, hogy ebbe Lily is belemegy. Most még körülbelül ugyanannyi idősnek néznek ki.

Ahogy átlépte a kisváros határát, többen integettek neki, ami akaratán kívül is, nagyon jól esett neki. Mivel mindenki tudta, hogy Lilyvel egy párt alkotnak, így őt is elfogadták. Igaz kezdetben kicsit ferde szemmel néztek rá, főleg a fekete bőr öltözéke és a hatalmas fekete motorja miatt, amiből néha-néha kilátszott a hatalmas kardja is. Ahogy belépett a könyvesbolt kávézóba, rögtön az emeletre vette az irányt, mivel onnan érezte Lily parfümjének illatát. Az üzletben a pultos lány kivételével csupán néhány vevő volt, akik megbámulták az érkező férfit. A fiatal férfit nem nagyon érdekelte, hogy megbámulják, hiszen a ruhái miatt mindig megbámulják, főleg az idősebbek. Tudta, hogy nem nagyon akarják elfogadni, hiszen nem úgy öltözködik, mint egy komoly férfi, és emellett gyakran ellátogat Lilyhez, de csak pár napra, amikor a nő lakásán is alszik. Ez volt, amiért főleg megszólták, hiszen tudták jól, hogy nem házasodtak össze.

Az idősebb lakók mindig a nő orra alá dörgölték, hogy ez nem helyes, hogy ilyen viszont folytatnak ők ketten. Ideje lenne megházasodnia, és végre gyereket szülnie. Nem várhat örökké erre a pejnahajderre, mivel már messziről látszik rajta, hogy csak játszik a nővel, és nem áll szándékában megnősülni. Lily ezeket szavakat mindig rendre elhitte, és beszélni is akart erről a férfival, de mikor az megérkezett, és átölelte, minden mérge és akarata elszállt, és csak a kellemes bizsergést érezte, amit a férfi testmelege okozott.

-          Szia – köszöntötte az érkezőt Lily.

-          Szia – mondta Kyle, és egy csókkal üdvözölte a nőt.

-          Ezt miért kaptam? – kérdezte meglepődve, hiszen mindig csak kettesben kapott csókokat, és ölelésnél komolyabb érintéseket.

-          Jó kedvem van, mivel megúsztam a tárgyalásokon való részvételt. Amíg Tony nem telefonál, hogy indul vissza a kastélyba, addig nekem is kimenőm van – újságolta.

-          És Tony merre van most? – kérdezte, miközben nagyon is jól tudta, hogy a férfi mikor küldi el maga mellől a barátait.

-          Lane ágyában valószínűleg – mondta ki rögtön, amit gondolt.

-          Jó nekik – mondta kicsit savanyúan.

-          Mi mikor mehetünk a tiédbe? – simogatta meg a nő derekát, ahol a szoknya és a blúz találkozott még egy ujjal a nő bőrét is érintette.

-          Tudod jól, hogy nem vagyok egyedül a boltban, de lehet, hogy Andreát be tudom szervezni, hogy helyettesítsen – találgatott.

-          Az nagyszerű lenne – csókolta meg a nőt. – Ezenkívül beszélni is szeretnék veled – közölte, miközben a kósza hajszálakat simította ki a nő arcából.

-          Akkor vacsora mellett elmondod – tekintette lezártnak a dolgot.

-          Mit szólnál, ha a desszertre most térnénk rá? – kérdezte.

-          Akkor mondd el most, mert csak akkor szoktad így erőltetni a dolgot, mikor nagyon kevés időd van – jött rá a lényegre.

-          Rendben – sóhajtott nagyot.

-          Azt szeretném kérdezni, hogy a családoddal beszélgettél arról, amit a múltkor említettem, hogy szeretném, ha az asszonyom lennél? – ült le a nő mellé.

-          Igen, és nagyon tiltakoznak az ellen, hogy én is olyan legyek, mint a nővérem – sóhajtott nagyot.

-          És te mit szeretnél? – lett ideges. Félt, hogy a nőnek kevés, amit kínál, hogy nem akar a társa lenni. Nem értette, hogy a nő mit akar még, hiszen ennél többet ő nem adhat. Tudja jól, hogy nem hisz a szerelemben, és nem is fogja senkinek azt mondani, hogy szereti. Azonban a kapcsolatuk, tökéletes volt, barátok és szeretők egyben, mit is akarhatna még. Abba nem gondolt bele, hogy Lily romantikus alkat volt, és ő vágyott arra, hogy a férfi romantika gyanánt apróságokkal kedveskedjen, vagy lágyan becézgesse őt. Azonban Kyle nem volt gyengéd, csupán őszinte. Tudta jól, hogy hűséges is, de ezzel annyi baj volt, hogy túl ridegnek érezte ezt a kapcsolatot.

-          Azt, hogy akinek az életem adom, az hálából tiszteljen és szeressen – felelte.

-          Szóval hozzám jössz? – kérdezte Kyle.

-          Szeretsz? – jött Lily kérdése.

-          Érzelmeket ne keverjünk bele! – állt fel.

-          Kyle, én szerelem nélkül nem akarok házasodni, ha te nem szeretsz, én nem teszem ki magam az örök életnek – mondta határozottan.

-          Tudod jól, hogy nem hiszek a szerelemben – emlékeztette.

-          Nem is hinni kell, hanem érezni. El kell döntened, hogy érzel irántam ilyen érzelmet, vagy sem! – mondta határozottan.

-          Tudod jól, hogy érzéketlen vagyok – próbált maga ellen érvelni.

-          Ez nem igaz, mert akkor az első szeretkezésünk alkalmával nem lettél volna olyan gyengéd hozzám. Figyelj Kyle, az az éjszaka volt életem legszebb élménye, de nem tudok egy emlékbe kapaszkodni, remélve, hogy nem fogsz egy másik nő iránt valami gyengédebbet érezni, mint irántam – mondta szomorúan.

-          Akkor úgy tűnik, hogy jobb mennem – hagyta ott Lilyt Kyle, mire a nő utat engedett a könnyeinek. Ő igenis a férfi felesége akart lenni, de nem várhatja tőle senki, hogy szerelem nélkül mondjon igent.

 

A mappában található képek előnézete Kyle és Lily

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.