Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kyle származása 6. rész: Kyle reakciója

2014.08.06

Alexander rájött, hogy ebből most nem lesz apa-fia egymásra találás, hiszen a fiatal férfi a kedvesével van elfoglalva. Nem is hibáztatta, hisz Lily tényleg nagyon csodás nő, ahogy kiállt így mellette. Inkább visszament a bálterembe, ahol a két alfája kíváncsian várta a fejleményeket.

-          Mi az? – kérdezte kicsit fáradtan.

-          Mit szólt a hírhez? – kérdezte izgatottan Joseph.

-          Nem mondtam el neki – felelte.

-          Tartasz a reakciójától? – kérdezte Hans.

-          Nem, csupán most a kedvesével olyan békésen elvannak. Az előbb vesztek össze a lány nővérével, nem akarom a nyakába zúdítani, hogy ő egy herceg valójában – vont vállat, mintha olyan egyszerű volna az indok. Azonban nem véletlenül volt a két alfahím a két legmegbízhatóbb tanácsadója.

-          Szóval akkor végig maradunk – állapította meg Joseph.

-          Hozd el ismét a szobámba, és akkor elmondom neki – mondta a szőke hajú alattvalójának.

-          Miért én? Miért nem Hans? – kérdezte, hiszen neki sem volt kedve megzavarni a szerelmeseket.

-          Mert te közvetlenebb vagy, és őt amúgy sem akarom kínozni egy szerelmes pár látványával – magyarázta meg, pedig nem is lett volna kötelező neki.

-          Rendben királyom – sóhajtott nagyot Joseph, és elment a hercegért, aki még nem is tudta, hogy ő a németországi falkák második legmagasabb rangú egyede.

A szőke vérfarkas ment, és kegyetlenül szétszedte a párt, de nem szó szerint. Kyle egyáltalán nem volt boldog, hogy a király megint hívatja. Nem hitte volna, hogy ilyen hamar látogatást tesz megint a lakosztályban, ahová eddig nem is nagyon léphetett be.

-          Hivatott? – kérdezte kissé unottan.

-          Igen, foglalj helyet, kérlek! – mutatott a vele szemben lévő fotelra.

-          Nem akarok bunkó lenni, de nem igazán alkalmas az időpont – vakarta a fejét.

-          Semmi gond, rövid leszek – mosolygott, és már-már gyanúsan kedves volt.

-          Akkor miről van szó? – lett kíváncsi.

-          Emlékszel, hogy kértem tőled egy kis vért néhány órája – kezdett bele. – A helyzet az, hogy… Elég nehéz erről beszélni. Szóval említettem neked, hogy hatvan évvel ezelőtt a klánomból néhányan ide menekültek a háború elől – tördelte a kezét.

-          Igen, említette – bólintott, miközben arra várt, hogy minél hamarabb megtudja, hogy mégis tévedett a külsejét tekintve, és bocs a felesleges vércsapolás miatt.

-          Elkészült a vérvizsgálat eredménye – jelentette be.

-          Mindenkitől tart minden utazása alatt DNS mintát? – hitetlenkedett.

-          A helyzet, hogy egy nőstény volt közöttük, és négy alfahím. A nőstény az én asszonyom volt, aki állapotos volt. A feleségem holttestét megtalálták hatvan évvel ezelőtt, de a gyermeket nem. Laurant azt híresztelte, hogy a nejem kannibál lett, és megette a babát. Azonban jól tudtam, hogy a feleségem nem tehetett ilyet, hiszen ő emberhúst sem evett soha. Eszerint a papír szerint te vagy az a baba, akit akkor világra hozott – tette elé a vizsgálat eredményét.

-          Ez nem igaz – mondta hitetlenkedve, és idegesen olvasta el a papírt, amiből egy szót sem értett. Idegesen állt fel, és járkált körbe-körbe.

-          De igaz, te az én fiam vagy. Nem tudom, hogy milyen életed volt eddig, de az elkövetkező létednek szeretnék a részese lenni – mondta határozottan, mégis gyengéden, miközben felállt, és a kezét nyújtotta felé. Erre Kyle fájdalmasan nevetni kezdett.

-          Szóval pont ugyanolyan herceg lennék, mint Tony? Blaze most úgy lecsapná a fejét felség, ha ezt elmondaná előtte – ült le, és nevetett tovább kínjában.

-          Ez nem tréfa, valóban a fiam vagy. Itt a bizonyíték – mutatta meg ismét a papírt. Kicsit dühös lett, hogy a férfi nem hisz neki.

-          Ilyen nincs, hogy a kivetett utcagyerekről kiderüljön, hogy valójában az egyik leghatalmasabb király fia – lett némileg komolyabb.

-          Pontosítok egyetlen fia – mondta Joseph.

-          És törvényes is – csatlakozott Hans is a pozitívumok sorolásába.

-          Kyle, adj esélyt nekem, hogy megismerhesselek! Hidd el, nem én akartam, hogy elszakadjunk egymástól, és egy másik herceg kis játékszere legyél – próbálta jobb belátásra bírni.

-          Ne beszéljen így Tonyról! Ő mentett meg az utcáról, világéletemben testvéreként viselkedett velem, nem vágott fel azzal, hogy herceg. Elintézte, hogy Phil családja befogadjon, és ezáltal családom lett. Smith tábornok fiaként nevelt fel, és mindent megadott, amire szükségem volt – védte meg legjobb barátait.

-          Ez nagyon dicséretes, de ennél több járt volna neked. El tudod képzelni, hogy milyen az, mikor egyszerre veszted el életed két legfontosabb személyét, akik közül az egyiküket még megismerni sem volt alkalmad. Aztán kiderül, hogy a hajdani szövetséges fivére a tudtán kívül megmentett téged? – nem hagyta magát. Kyle éppen válaszolni akart, mikor kinyílt az ajtó, és Lucas lépett be rajta, néhány katonájával a nyomában.

-          Mire véljem ezt a tanácskozást? – kérdezte Lucas.

-          Nem az, amire gondol her… - kezdett volna mentegetőzni Kyle, és készült meghajolni, de Joseph nem hagyta, hogy megtegye.

-          Már nem vagy köteles erre, hiszen egyenrangúak vagytok – mondta figyelmeztetően.

-          Lehet akármilyen erős is, nem változtat a tényen, hogy tartozik az életérét – mondta eltökélten Lucas.

-          Te és a bátyád, pedig jóvátétellel, hogy az anyját hamisan kannibalizmussal vádoltad – nyomta az orra alá a vizsgálati eredményt. Lucas nem nagyon értette, hogy miről van szó.

-          Ez mi? – kérdezte ellenségesen.

-          A genetikai vizsgálat eredménye, miszerint Kyle a fiam. A fiam, akit neked és a bátyádnak kellett volna megvédenetek Angelikával egyetemben – mondta dühösen.

-          Honnan vetted ehhez a vért, amit vizsgáltál? – kérdezte kételkedve Lucas.

-          A délután folyamán vettük le – felelte Joseph.

-          Szóval ezért voltál itt – mérte végig megvetően Kyle-t.

-          Én nem tudtam, hogy mire készülnek – védekezett.

-          Már mindegy, szólnod kellett volna – szidta le az újdonsült herceget.

-          Én mindent elmondtam, ami történt – tiltakozott.

-          Értem – sóhajtott mélyet, nem veszíthette el a hidegvérét a germán király előtt. – Gratulálok Alexander, hogy megtaláltad a fiad, és tisztázhattad a feleséged nevét – majd intett a kíséretének, és elhagyták a lakosztályt.

-          Én megyek – intézte a németeknek.

-          Várj! – kérte Alexander.

-          Bocsánat, de mennék, mert ez túl sok volt egyszerre. Meg kell emésztenem – szabadkozott, majd távozott.

-          Most nagyon utál – fogta a fejét, miközben leült a fotelébe Alexander.

-          Ugyan királyom, csupán meg kell emésztenie – próbálta nyugtatni Hans.

-          Valóban sok és hihetetlen lehetett számára, hogy hirtelen herceg lett belőle – csatlakozott Joseph is.

 

A mappában található képek előnézete Kyle és Lily

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.