Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kyle származása 7. rész: Elszökni a világ elől

2014.08.08

Közben Kyle Tonyt kereste, hogy elbeszélgessen vele, hogy most mi a teendő. Tonyt természetesen Lane karjaiban találta, egy félreeső folyosón.

-          Zavarhatok kicsit? – kérdezte elkenődve.

-          Mi a baj? – lett rögtön segítőkész Tony, és engedte el kedvesét. Ismerte jól Kyle-t, tudta, hogy valami baj van.

-          Alexander király szerint a fia vagyok – felelte zavartan.

-          Micsoda? – lepődött meg a sötét hajú férfi.

-          Én is így reagáltam, sőt Lucas herceg is. Még Blaze képét nézném meg, mikor neki is elsütik – mondta ironikusan.

-          És hogy vagy a hír hallatán? – kérdezte Tony, aki tudta, hogy a férfi nagy érzelmi csatán megy keresztül, habár az arcán alig látszik valami.

-          Nem tudom, hogy kéne lennem. Kiderült, hogy nem vagyok egy utcagyerek, aki senkinek sem kellett, hanem egy szerencsétlen incidens során elveszett herceg. Ez olyan abszurd, mintha egy beteg mesében lennénk – remegett az indulattól.

-          Akkor az ember gyerekek beteg és morbid meséket hallgatnak elalvás előtt, akkor már tudom, hogy miért őrülnek meg az emberek – jelezte Lane, hogy ő is ott van. A beszólásától, mindkét hercegnek mosolyra rándult a szája, és egy pillanatig nem is érezték a dolog súlyát.

-          Mit fogsz most csinálni? – kérdezte Tony.

-          Beszélek Lilyvel. A hétvégén akartunk elmenni a rokonaihoz, hogy hivatalosan is megkérjem a kezét. Eddig se akarták, hogy a feleségem legyen, most meg, hogy az is kiderült rólam, hogy német őseim vannak, még egy ok, hogy ne menjenek bele az esküvőbe.

-          Gondolj bele, egy herceghez biztosan könnyebben elnézőbbek, mint egy utcagyerekkel – vigasztalta Lane.

-          És egyébként is, Alexander skót származású lovag volt, mielőtt átváltozott – felelte Tony.

-          Te ezt honnan tudod? – nem értette.

-          Politikatudomány és nemzetközi kapcsolatok óráimon meg kellett tanulnom a világ országainak királyait, és élettörténetüket – felelte kissé borzongva, mintha rossz emlék lenne.

-          Értem. Mit tanácsolsz, hogy mit kellene tennem? – kérdezte tanácstalanul.

-          Beszélj Lilyvel, ő biztosan melletted lesz és átsegít ezen a helyzeten. Alexander rangja segíthet a leendő keresztanyósod meggyőzésében, hogy legyen megértőbb a kapcsolatotokkal – felelte Tony.

-          Melyik nagynéni nem szeretné, ha a család lányából hercegné lenne – csatlakozott Lane is.

-          Köszönöm – bólintott.

-          Beszéld meg Lilyvel a helyzetet, és utána beszélgessetek Alexanderrel, hogy milyen követelményeket és elvárásokat támaszt irántad – felelte Tony.

-          Igazatok van, most főleg Lilyt kell figyelembe vennem. Majd még beszélünk – hagyta ott őket.

-          Sok sikert – szólt utána Tony.

-          És nekünk mit kívánsz? – kérdezte kacéran Lane.

-          Kellemes szórakozást – csókolta meg a nőt, majd visszavonultak a hercegi lakosztályba, ahol rögtön kulcsra zárták az ajtót, hogy ne tudjon senki se zavarni.

Kyle sebesen szedte a lábait, hogy megtalálja Lilyt. Meglepetésére Alexander is ott volt a nővel, és kérdezgette valamiről a nőt.

-          Mit keres itt? – kérdezte kissé ingerülten az újdonsült apját, miközben védelmezően Lily elé állt.

-          Szerettem volna megismerni a fiam menyasszonyát – felelte szégyenkezés nélkül Alexander.

-          Miről maradtam le? – nem értett semmit a nő.

-          Alig egy órája derült ki, hogy a legnagyobb német vérfarkas király fia vagyok – jelentette be Kyle. Furcsamód elég könnyű volt kimondania, nem is gondolta volna, hogy valaha is elfogadja a tényt.

-          Tessék? – lepődött meg.

-          Lily, ez a férfi minden jel szerint a nemző apám – vetett egy veszedelmes pillantást az említettre. A nő azt sem tudta, hogy mit kellene reagálnia. Örüljön, vagy sajnálja a férfit.

-          Mik a szándékaid? – kérdezte Alexander.

-          Azok rám és Lilyre tartoznak – felelte eltökélten.

-          Értem – hajtotta le a fejét. – Akkor ehhez szükséged lesz erre – vette elő a nyakláncát az inge alól, amin egy kicsiny gyűrű lógott. Nem volt túl hivalkodó ékszer, mégis a maga nemében páratlan szépség volt.

-          Van pénzem gyűrűre – tiltakozott.

-          Ez volt édesanyád gyűrűje, ő is örülne neki, hogy a te társad viselje ezentúl – felelte a férfi, majd otthagyta őket. Kyle csak bámulta a kis ékszert, nem tudta, hogy mit kéne csinálnia.

-          Kyle – szólította meg Lily.

-          Menjünk innen! – kérte.

-          Rendben, átöltözöm és hozom a holmim – közölte.

-          Siess kérlek, és csak a legfontosabb dolgaidat hozd! – látszott rajta, hogy minél hamarabb el akar onnan menni.

-          Igyekszem – bólintott, majd elment a terembe, ahol felkészítették. Összeszedte a dolgait, és már igyekezett is Kyle-hoz, aki addigra megszabadult a zakójától és a nyakkendőjétől, és a motorjával várakozott Lilyre. Elvette a nőtől a cuccait, és az ülés alá tette, a sisak helyére, amit odaadott a kedvesének. Lily sajnálta, hogy így omlik le a haja, és nem úgy, hogy Kyle játékosan szétbontogatja szeretkezés közben. Kicsit kényelmetlen volt felülni estélyi ruhában motorra, de nem panaszkodhatott, mert a férfi ezt kérte tőle.

Hamarosan elindultak, és órákon keresztül motoroztak. Lily tudta jól, hogy a férfi össze van zavarodva, de attól még nem kellene így kínoznia.

-          Álljunk meg kicsit pihenni valahol – kérte a nő, mire Kyle lefordult egy kis erdei ösvényre, míg nem egy tisztáson kötött ki, ahol egy kisebb kőrakás állt. – Miért jöttünk ide? – kérdezte a nő, aki csodálkozva nézte, hogy milyen helyre is érkeztek. Normális esetben nagyon romantikusnak találta volna, hogy a csillagos ég alatt ketten, egy elhagyatott tisztáson.

-          Távol akartam lenni az emberektől és a farkasoktól – felelte, miközben megmozgatta a fáradt tagjait. Lily egy kis kék lángot gyújtott, hogy jobban lásson, mégsem tegyen semmi kárt az erdőben.

-          Most az okot kérem, és nem az ürügyet – mondta határozottan.

-          Veled akartam lenni – csókolta meg, és húzta a kőrakásra maga mellé a nőt.

-          Nem lehetett volna valamivel komfortosan helyen? – kérdezte kissé gúnyosan.

-          Nem, mert ez a kedvenc gondolkodó helyem, ahova mindenképpen el akartalak hozni.

Lily éppen válaszolni akart, mikor megérezte a férfi ujjait, ahogy a ruháját bontogatja róla. Megértette, hogy mit is akar Kyle, amit először ellenezni akart, de rájött, hogy ez tiszta, és romantikus. Persze nem akart itt szeretkezni így sem a férfival, mégis az újdonsült herceg csókjának hevessége minden kételyét eloszlatta afelől, hogy mit is akar, csak egy valamit akart, Kyle-t, akármilyen körülmények között. Az erdő csendjét a két szerelmes egyesülésének hangjai töltötték meg. Lily érezte a háta alatt az erdei avar melegét, ahogy a testük egybeolvadt, nem akart elválni tőle soha többé.

 

A mappában található képek előnézete Kyle és Lily

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.