Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Drakliák

Cikkek

23. rész: Kissé borús jövő

2011.01.03

Hali.

Ismételten Nagyon boldog új évet kívánok. Itt az év első igazi frissítése.

Elég mozgalmas rész. Lane végre elhagyja Sawyerville-t, és csatlakozik a testvéreihez. Megtudjuk, hogy milyen fogadtatásban részesítik a nőt, és persze a többi testvér is rendesen jut szerephez. Andrea különös álmai nagy segítségükre lesz, míg Kyle találkozik egy régen látott illetővel. Úgy tűnik, hogy lassan körvonalazódik Lucas és Emma szándéka is.

Részletekért tessék elolvasni. Az előző fejezetnél írt kommentekért puszi jár Gizusnak és Vájvinak. Kellemes olvasást kívánok ehhez is.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Drakliák | Hozzászólások: 1

22. rész: Útra kelni

2010.12.30

Hali.

A karácsonyi dömping után itt vagyok ismét. Eredetileg tegnap akartam feltenni, mikor is unokaöcsikém szülinapja volt, de semmi gáz, hiszen ma meg névnapja van. :P

Nos, megtudjuk, hogy kik toppantak be Lane lakásába, emellett valaki feltűnik régről, akinek Lily nagyon fog örülni, habár ez a másik félre is igaz, szó szerint.

Kellemes olvasást kívánok.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Drakliák | Hozzászólások: 2

21. rész: Újra együtt

2010.12.19

Hali.

Először is a legfontosabb, hogy visszatértem néhány hónapos hallgatás után. Míg nem voltam, a húgom irományát olvashattátok, de ennek vége. Újra írok teljes gőzzel.

Kezdetnek itt van a Drakliák új fejezete, ahol ismét feltűnik a főszereplőnk. Újra találkozik a testvéreivel, és Tony sem maradhat sokáig rejtőzködve.

A részletekért el kell olvasni. Kellemes időtöltést kívánok hozzá.

Ui.: Karácsonykor jönnek a beígért irományok.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Drakliák | Hozzászólások: 1

20. rész: Szökés Szibériából

2010.10.22

Hali.

Ez a fejezet már pár napja elkészült, de nem volt tökéletes. Habár szerintem még most sem az, sőt nagyon távol áll tőle, de legalább történetileg haladunk, ami mindenképpen jó dolog.

Nos, sok minden történik a fejezetben, mint például Shane és Sean is újra megjelenik, miközben egy gonosz ős aurája lengi be a teret.

Kellemes olvasást kívánok.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Drakliák | Hozzászólások: 0

19. rész: Wade

2010.09.23

Hali.

Nos, maratoni nem frissítés után itt vagyok. Nos, a fejezet címében egy új szereplőt nevezek meg, akinek vezető szerepe lesz az egyik Mealorie testvér életében. Másfelől megtudjuk, hogyan léptek tovább a testvérek. Kellemes olvasást kívánok.

ui. Gizus, nem csak a húsz éveseké a világ. :)

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Drakliák | Hozzászólások: 1

18. rész: Minden megváltozott

2010.08.19

Szép hajnali órát mindenkinek, úgy látszik ilyenkor frissítek.

Itt vagyok a legújabb fejezettel, amivel lezárul egy korszak. A Mealorie család igencsak szétbomlott, és Isabell mellett más szereplőtől is elbúcsúzunk. Nehéz helyzetben vannak a gyerekek, akik mindegyike elhagyják a családi házat, bár van aki önként és van aki kényszerből.

Kellemes olvasást kívánok hozzá.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Drakliák | Hozzászólások: 0

17. rész: Isabell halála

2010.08.11

Hali, vagyis legyen inkább szép hajnali kettőt mindenkinek.

Elérkeztünk egy jelentős fordulóponthoz ebben a történethez, ami közel sem jelenti, hogy itt a vége, vagy legalábbis a közelében járnánk.

A fejezet címe elég beszédes, Isabell meghal, miközben még utoljára elég keményen keresztbe tesz a húgának, és most kivételesen maradandót alkot. Mindezt karácsony este. Ha kíváncsi vagy, hogy válik valóra Andrea jóslata, akkor olvasd el. Kellemes időtöltést kívánok hozzá :)

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Drakliák | Hozzászólások: 0

16. rész: Az iskola elhagyása

2010.08.10

Hali.

Hőseink ebben a fejezetben a tudtukon kívül végleg elhagyját a gimnáziumot. Lane megtudja, hogy Isabell mivel ártott az iskolatársaiknak, amiért sokan meggyűlölték őt. Mindennek a tetejében, Isabell tovább működik, és egy idegesítő rontást küld Lane-re, amitől nem tud megnyugodni, és nem tudja észrevenni, hogy ki hazudik és ki nem.

Nos, eredetileg úgy volt, hogy Isabell ebben a fejezetben búcsúzik a műtől, de túl hosszú lett, és inkább megfeleztem. Holnap kerül fel, és akkor mindenki elbúcsúzhat a Mealorie család elsőszülött lányától. Kellemes olvasást kívánok.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Drakliák | Hozzászólások: 0

15. rész: Isabell árulása

2010.07.19

Hali mindenkinek, az oldal ma tíz hónapja jött létre, ami alkalmából itt is van a mai friss.

Tony és Lane nagy lépésre szánnák el magukat, de Isabell mesterkedései közbe szólnak. Mindemellett úgy tűnik, hogy Quinn is szerelemre talál, amit az idősebbik Mealorie lány szintén nem néz jó szemmel. Kellemes olvasást kívánok hozzá.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Drakliák | Hozzászólások: 0

14. rész: Múltbéli titkok

2010.07.04

Hali, eléggé el vagyok csúszva magamhoz képest, amit igyekszek behozni. Kicsit sűrű héten vagyok túl, és még nem tanultam meg beosztani az időmet. Nos, akkor pár szót július első frisséről. Több szereplőnknek kiderül egy-egy meglepő dolog az életéből, amire szerintem egyikünk sem számított. Kellemes olvasást kívánok.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Drakliák | Hozzászólások: 0