Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nászéjszaka

2009.09.19

Tony szinte rohant a szobája felé, ahol Lane még mindig békésen aludt. Vágyott a nőre, hiszen olyan régen voltak együtt, ami megvolt már három hete is, mivel nem akarták veszélyeztetni a baba épségét, de akkor is ez a nászéjszakájuk, az első házasként eltöltött estéjük. Hiába vágyott rá, mégsem volt szíve felébreszteni, de ezt megtette helyette más, mivel miközben zakóját vette le, valaki erőteljesen bekopogott.

Lane felriadt a dörömbölésre, és ijedten pislogott a félhomályban. Tony kicsit ingerülten ment az ajtóhoz, ahol egy vigyorgó Adamet talált. Egy kis csomagot, és egy üveg pezsgőszerűséget tartott a kezében.

-          Bocs, ha megzavartam valamit, de adni akartam nektek egy kis ajándékot – vigyorgott minta a vad alma.

-          Kösz, de Lane nem ihat alkoholt – próbálta lerázni.

-          Ez kölyökpezsgőt – mutatott az üvegre.

-          Akkor jó – vette el a dolgokat.

-          És a dobozban egy kis pót nászajándék van, ami jól fog jönni még a mai este – vigyorgott rájuk, majd otthagyta őket. Tony fáradtan csukta be az ajtót.

-          Ez meg mi lehet? – nézegette a csomagocskát, majd feleségére pillantott, aki elpirult, és a dobozkáért nyúlt. – Tessék! – adta át.

-          Azt hiszem nekem van egy sejtésem – mondta, miközben remegő kezekkel kinyitotta.

-          Mi az? – kezdett kíváncsi lenni. Lane kinyitotta, és arcán látszott, hogy pont erre számított.

-          Egy tubus síkosító – vette ki a dobozból.

-          Ezzel meg mit akart? – nem értette a dolgot.

-          Nos, mikor a három hónapos próba időszakunkat éltük, beszélgettem vele, hogy mit is adhatnék neked nászajándékba, mint a feleséged, hiszen te nekem adtad az újságot, és én is valami olyat akartam, aminek örülsz. Mivel nem anyagi javat akartam adni, ezért tőle kértem segítséget. Sokat beszélgettünk rólad, és egyszer elkotyogtam azt, miszerint nagyon sajnálod, hogy nem te vehetted el a szüzességem, erre azt tanácsolta, hogy engedjelek oda, ahol még soha nem járt férfi, vagyis a fenekembe – pirult el.

-          Tényleg ilyesmiken törted a fejed? – lepődött meg, miközben a nő zavarában gyönyörködött. – Amúgy szándékodban áll a mai éjszakán nekem adnod magad? – kérdezte kedvesen.

-          Gondolom illendő lenne, de én még mindig nem vagyok hajlandó arra, hogy orálisan kielégítselek. Ezért remélem kíméletes leszel velem.

-          Nyugodj meg, már kiterveltem, hogy teljen a mai éjszakánk – csókolta meg.

-          Rendben, kisegítesz ebből a ruhából? – állt fel.

-          Persze – mosolygott feleségére, miközben szenvedélyesen megcsókolták egymást.

Közben Tony elkezdte ruhán keresztül simogatni a duzzadt melleket, amit Lane apró sóhajokkal hálált meg. Mikor megszakadt a csók lassan tért át a nő nyakára, ahonnan lassan haladt lefelé. Mikor elérkezett a ruha kivágásához, lassan gombolni kezdte, hogy hozzáférhessen kedveséhez.

-          Kérlek, hagy feküdjek hanyatt! – lihegte Lane.

-          Rendben! – kapta fel ölébe, majd gyengéden letette az ágyra, majd ott folytatta ahol abba hagyta.

Nem sietett, hiszen már teljesen egymáshoz tartoznak. Ahogy kioldott egy gombot, csókokkal halmozta el a felszabaduló bőrfelületeket. Lane mély sóhajokkal jelezte férjének, hogy nagyon jól csinálja azt, amit csinál. Mikor az összes gomb elvesztette funkcióját, a nő felült és kibújt a ruha felső részéből, majd a szoknyarészen lehúzott egy cipzárt, és csípőjét megemelve jelezte, hogy attól is megszabadíthatja.

-          Nem gondolod, hogy le vagy maradva? – kérdezte mosolyogva Lane, miközben Tony a hasát simogatta.

-          Talán kellene? – vigyorgott a férfi, miközben felállt, és megszabadult ruhái többségétől, egyedül egy bokszer maradt rajta, ami dudorodott.

-          Így már sokkal jobb – mondta halkan, miközben Tony ismét birtokba vette a száját.

Hamarosan lekerült róluk a maradék ruha is, mikor Lane egy határozott mozdulattal jelezte, hogy ő szeretne felül lenni. Bár férje nem szívesen adta át az irányítást, tudta ez nem az a helyzet, ahol ellenszegülhet. Persze, ha nem lenne terhes, akkor egész éjjel az ő akarata szerint mennének a dolgok, de így nem. Hiszen Laney érezte, hogy mit bír és hogyan kényelmes neki.

A nő is szerette volna kényeztetni férjét, ahogy hasa engedte, csókokkal borította párja felsőtestét, miközben egyik kezével a merev férfiasságát izgatta. Tony végül is nem bánta a kényeztetést, csupán nem szerette a tehetetlenséget. Lane érezte türelmetlenségét, ahogy a férfi kezeivel őt szorította, mire úgy döntött, hogy nem vár tovább. Nagy levegőt vett, és férje ajkaihoz hajolt, és egy szenvedélyes csókot lehelt rá.

Miután szétváltak ajkaik, csípőjét megemelte, és kezében tartott péniszt hüvelyéhez illesztette, majd lassan rácsusszant. Mindkettőjükből hatalmas sóhaj tört elő, mivel mindkettőjüknek hiányzott ez az érzés. Tony csípőjénél tartotta feleségét, és mikor Lane elkezdte a lassú ringatózó mozgást, férje irányításával igyekezett minél nagyobb élvezetet okozni neki. Lane érezte egy idő után, hogy neki nincs sok hátra, próbálta húzni a dolgot, mert még Tony a közelében sem volt. Sikítva érte el a gyönyör kapuját, miközben kényszeríttette magát, a további mozgásra, hiszen Tony még nem élvezett. Azonban a férfi látta a kínt, ami a további mozgás okoz neki, és inkább leállította.

-          Nyugi – tartotta erősen.

-          De te még nem… – ellenkezett volna de Tony a szájára tette a kezét.

-          Azt hiszed nem foglalkoztam ennek az éjszaka megtervezésével, hogy ne legyen semmi bajotok? – mosolygott rá, miközben igyekezett egyfajta ülő helyzetet felvenni, hogy ne nyomják össze a babát.

-          Mire gondoltál pontosan? – húzta csábos mosolyra a száját.

-          Szerinted miért ide hoztalak fel délután, mert ez a szoba berendezése alkalmasabb számunkra, mint a tiéd – emelte le farkáról kedvesét.

-          Hogy érted ezt? – lett kíváncsi.

-          Nézd csak azt az ágynemű tartó szekrényt! Szerinted miért lett leürítve? – vigyorgott perverzül, miközben kibújt kedvese alól.

-          Azt hiszem, van egy sejtésem – hagyta, hogy Tony felvegye az ágyról, és az említett bútorhoz vigye, ahová feltette.

-          Pont, mint mikor először te kezdeményeztél szeretkezést köztünk – mondta, majd megcsókolta.

-          Valóban hasonló helyzet – mosolygott.

-          Na dőlj hátra! – kérte, miközben a selymes combokat simogatta. Lane eleget tett a kérésnek, és kényelmesen hátra dőlt, miközben lábait igyekezett minél feljebb húzni.

Tony nem vacakolt, és egy határozott mozdulattal belé hatolt, amire mindkettőjük ajkát egy hangos nyögés hagyta el. Most ő kezdett mozogni, miközben felesége az ágynemű tartó szélébe kapaszkodott. Már egy ideje így voltak, mikor Lane már több orgazmust is megélt, míg Tony egyszer sem ment el.

-          Hogyhogy, te nem élvezel? – kérdezte lihegve, mikor Tony kicsit lassított a tempón.

-          Nos az a helyzet, amint már említettem, készültem erre az estére – jött kissé zavarba.

-          Igen, és hogy? – feszült meg ismét a teste.

-          Tegnap este, és ma reggel saját magamat elégítettem ki – hajolt közelebb, és mondta szinte suttogva.

-          Értem – döbbent meg kicsit a dolgon.

-          De nem haragszol érte? – állt le a mozgással.

-          Nem, csak meglepett, ennyi az egész – legyintett. – Kérlek, folytasd!

-          Rendben – mosolygott kedvesére, majd hamarosan ő is elment, és utána az ágyneműtartónak dőlve pihegett.

-          Menjünk vissza az ágyra! – javasolta Lane, mikor Tony légzése valamennyire normalizálódott.

-          Jó – majd kicsusszant a nőből, és karjaiba kapta.

-          Elég lett volna lesegítened onnan – ellenkezett, miközben férje az ágyhoz tartott vele.

-          Baj talán, hogy minden egyes pillanatot veled akarok tölteni? – kérdezte kicsit sértődötten.

-          Szó sincs róla, csupán azt hittem megint betegként kezelsz, mivel terhes vagyok – magyarázkodott.

-          Csak törődöm veled – csókolta meg, miközben lefektette az ágyra, és miután mellé telepedett gondosan betakargatta magukat.

-          Mrs. Stagdel lettem – simult férjéhez.

-          Ahogy mondod kedvesem – csókolta meg homlokát, és a következő percben csak arra lett figyelmes, hogy felesége légzése egyenletessé vált, vagyis elaludt – Aludj csak szerelmem, én őrzöm az álmodat – súgta a sötétbe, majd hamarosan őt is elnyomta az álom.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.