Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lovaskaland

Cikkek

Nem vagyok szent

2013.04.27

 Hali :)

Ezzel a fejezettel lezárom a Lovaskaland című irományomat. Lehet, hogy valaki azt mondja, hogy ennek nem lehet így vége, de én úgy érzem, hogy igen. Ahhoz képest, hogy két részesre terveztem, így is igencsak megszaladt a kezem. Így Béla nap után felteszem, hogy ezen jeles eseményt megünnepeljem. Köszönöm szépen Sayunak főleg a véleményeket, és persze a kedvenc Facebookfüggő Cuncimókusomnak is, már nem emlékszem, hogy milyen nevet írt a kommentjéhez. Remélem tetszik a vége :)

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Lovaskaland | Hozzászólások: 2

Elza tanúja

2013.04.13

 Hali :)

A héten volt prog zh, amire keményen kellett volna tanulnom, szóval azért jön még egy fejezet, mert nem jött össze. Ebben a részben Elza bemutatja a legjobb barátját a vőlegényének. A nő rájön, hogy lehet mégsem ő volt az áldozat, ahogy azt az évek során hitte. Felmerül egy kérdés, hogy Elza valóban olyan szent, amilyennek tűnik, vagy megvannak a maga kis titkai. Részletekért tessék elolvasni :) Dicséret jár Sayunak :)

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Lovaskaland | Hozzászólások: 2

Blaise tanúja

2013.04.08

 Hali.

Ideje volt végre frissíteni. Ne higgye senki, hogy nem írtam több hónapig! A helyzet az, hogy egyszerre több ötletem is van, és nem akarom, hogy egyes irományoknál sokat kelljen várni, mert elfogy idő közben a lendület. Sayu készül a beígért kívánság novella, habár az is igaz, hogy azóta több változat is született a fejemben. 

A következő részben Elza tanúját ismerhetitek meg.

Kellemes olvasást kívánok :)

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Lovaskaland | Hozzászólások: 2

Családi nézetek

2013.01.03

 Hali.

Akkor jöjjön az év első frisse. Ismétlem, rövid novellát akartam, de túl sok ötletem van hozzá, és így folytatom. Elza beköltözik a Hunter birtokra, és az új leendő rokonokkal nem fenékig tejfel együtt élni. Dylan furcsa nézetei miatt, míg Sara a kamaszkorba lépése megnehezíti az életét. Időközben arra is rádöbben, hogy gyerekként rosszul ítélte meg Blaise-t, aki gyerekként nem rá volt dühös, hanem az egész világra. Bővebb és erotikusabb tartalomért tessék elolvasni. Nagy dicséret és puszi jár Sayunak, na meg persze, amit majd kér tőlem irományt. :) Kellemes olvasást kívánok. 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Lovaskaland | Hozzászólások: 4

Szilveszteri lovaskaland

2012.12.31

 Hali.

Íme ennek a történetsorozatnak a befejező momentuma. Kissé vissza kellett fognom magam, mert ebből a műből is regény csináltam volna, és már így is több regényem van megkezdve, mint amivel elbírok. Blaise hihetetlen vallomással örvendezteti meg Elzát. A nő visszatérve a nagyvárosba némi nehézségbe ütközik, de Blaise nagynénje a férfi kérésére a segítségére siet. További részletekért tessék elolvasni. 

 

Ezzel az irománnyal kívánok mindenkinek SIKEREKBEN GAZDAG BOLDOG ÚJ ÉVET MINDEN KEDVES LÁTOGATÓMNAK ÉS OLVASÓMNAK. 

ui. Holnapra próbálok valamit összehozni, de lehet túl macskajajos leszek. Puszi.

Köszönöm, hogy 2012-ben látogattátok az oldalt. Remélem nem bántátok meg :D :D

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Lovaskaland | Hozzászólások: 4

Karácsonyi lovaskaland 2. rész

2012.12.27

 Hali.

Ahogy tegnap ígértem, itt vagyok a folytatással, ami kissé erotikusabbra sikeredett, mint az előző fejezet, és már van benne igazi bonyodalom is. Mozgalmas számukra karácsony napja, de estére már simulni látszanak a dolgok. Persze Elza és Blaise elmennek randizni is, amit a város lakossága nem hagy szó nélkül. Kellemes olvasást kívánok, és tanulás közben lehet, hogy összehozok egy Szilveszteri lovaskalandot is, ha van rá igény.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Lovaskaland | Hozzászólások: 2

Karácsonyi lovaskaland 1. rész

2012.12.26

 Hali.

Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek, persze amennyi még van belőle. Írni akartam egy rövidke novellát ezen alkalomból, ami a címzésen is látszik, nem jött össze. Na mindegy, ez azt jelenti, hogy holnap is jön, majd friss. Addig is kellemes olvasást kíánok :)

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Lovaskaland | Hozzászólások: 2