Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vérvonalak

Cikkek

14. rész: Susan és Dimitrij esküvője

2012.10.01

 Hali.

Íme a Vérvonalak első szériájának befejező része, amivel nem ér véget a Vérvonalak teljes egészében. Készülőben van a második kötet, ami "Vadim és Léna" története lesz. Hiszen végig azt olvastátok, hogy Vadim veszélyes, Vadim kegyetlen, aztán egész jó fej volt a végén. Hogyan is jött be Léna, miként ismerkedtek meg, és vajon a férfi miként kockáztatott ennyit, hogy az őrült nagyapja szeme láttára egy másik nőt vett feleségül a kijelölt helyett? Na elég a kedvcsinálából, pár szó a jelenlegi fejezetről.

Dimitrij és Susan számára elérkezik a nagy nap, de egyikük sem biztos önmagában. Susant próbálja elbizonytalanítani a rokonsága, hiszen Dimitrij nem az amerikai álomférfi, sőt nem is amerikai. Dimitrij tart tőle, hogy a nőre akkora lesz a nyomás, hogy végül elhagyja. Egy váratlan szövetségesnek hála sikerül megőriznie a fegyelmét, és vár Susanra az anyakönyvvezető előtt. A részletekhez jó szórakozást kívánok :) 

Köszönöm Yunie-nak az utóbbi fejezetnél írt véleményt, és a történet során a bíztatást neki és Sayunak is. Még ebben a hónapban jön "Vadim és Léna" Története

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Vérvonalak | Hozzászólások: 0

13. rész: Igor Vasziljevics

2012.09.30

 Hali.

Végre találva néhány szabad percet, és kicsit kikúrálódva a betegségből fel is töltöm az utolsó előtti fejezetet. Igaz nem túl hosszú, és eredetileg úgy volt, hogy ez az utolsó, de idő közben írtam hozzá egy kis szösszenetet, ahol Susan és Dimitrij kap egy rendes esküvőt, de addig itt van egy általános elrendező fejezet, hogy a Macskajajos esküvő után, kivel mi történik, és Joseph minként szólt bele a dolgok alakulásában a véradás során. 

Kellemes olvasást kívánok, és köszönet Sayunak a véleményért.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Vérvonalak | Hozzászólások: 2

12. rész: Esküvő

2012.09.26

 Hali.

Nos, először is bocsi, hogy nem tegnap töltöttem fel, de este hullaként zuhantam a suli után az ágyba. Tesóm mentette ki a gépet mellőlem, nehogy valami baja essen.

A fejezetről: Nagy eseményre gyűlt össze majdnem az összes Zavulon, bár nagyon sokan nem tudják, hogy milyen rendezvényen is vannak. Susan számára az egész olyan, mintha a Macskajaj című filmet játszanák el orosz módra. Nyugi, nem esik senki sem a budiba, pedig nem ártana. Emellett fényderül rá, hogy kik segítették Vadimot Dimitrijjel szemben. 

Kellemes olvasást kívánok, és hálás köszönet Yunie-nak a terjedelmes véleményért. Remélem ez a fejezet kielégíti a kíváncsiságod nagy részét. Kellemes olvasást kívánok

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Vérvonalak | Hozzászólások: 2

11. rész: Susan elrablása

2012.09.24

 Hali :)

Ma egy kiborító nap után hazajöttem, és két hozzászólás is volt, ami igazán üdítő volt. Dimitrij kidolgozza a szerinte legprecízebb szökési tervet, azonban hiba csúszik a számításba. Vadim rendesen bezavar a terveikbe. 

Köszönet a véleményért Yunie-nak és Sayunak :)

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Vérvonalak | Hozzászólások: 2

10. rész: Az estély

2012.09.23

 Hali.

Ma lett Zsóka nevű unokahúgom sokadszor tizennyolc éves, isten éltesse őt. 

Nos, Dimitrij hivatalosan is bemutatja a családjának Susant, aki menekülni szeretne. A férfi végre rájön a nyilvánvalóra. Susan vajon hogy viseli Dimitrij közelségét?

Köszönet jár Sayunak, és igen Vadim még fog alkotni. :) Kellemes olvasást kívánok hozzá :)

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Vérvonalak | Hozzászólások: 4

9. rész: Véradás

2012.09.22

 Hali.

Kész bolondok háza szombatonként egy tüzépen melózni. Én már csak tudom, mert három órán keresztül meg sem álltam. Ez van, ha hétvégén dolgozik az egyetemista. 

Hogy mi lesz itt? Nem nagyon kell ragozni, habár érhetnek még meglepetések, szóval olvasd el! Dicséret jár Sayunak, ő a hónap látogatója esküszöm :) Kellemes olvasást kívánok :)

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Vérvonalak | Hozzászólások: 2

8. rész: Kötelesség terhe

2012.09.21

 Hali.

Nos, Dimitrij számára egyre nehezebben érhetőek az érzései, főleg, hogy Susan teljesíti Natalija kérését, és kimennek a városba. Emellett a nő megismerkedik a főnöke egyik nagybátyjával, aki furcsán ismerős számára. Egy csúnya veszekedés után rájön, hogy honnan volt ismerős a férfi, és még annál is több dologra jön rá, hogy miért kezdett udvarolni neki Dimitrij.

Kellemes olvasást kívánok :) Kíváncsi vagyok, hogy milyennek találtátok :) Sayu a te véleményed különösen érdekel :)

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Vérvonalak | Hozzászólások: 2

7. rész: Natalija

2012.09.20

 Hali :) 

Nos, itt is volnék a következő fejezettel. A pár túlvan a karácsonyon. Susan úgy érzi, hogy Dimitrij hirtelen távolságot akar tartani tőle, amit nem ért. Hamarosan elutaznak a férfi hazájába, ahol megismerkedik a két férfi imádott kishúgával, aki nem fogadja kitörő örömmel a nőt, főleg, hogy az ő nagy és erős bátyja még nem vitt haza nőt. Kellemes olvasást kívánok :)

Sayunak ismét köszönet és dicséret jár :) Ilyen olvasókért érdemes írni :)

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Vérvonalak | Hozzászólások: 2

6. rész: Karácsony

2012.09.19

 Hali.

Jeles nap a mai. Nem, nem azért mert szerda, és a Lovardában nyitó buli lesz :) Ma három éve hoztam létre az oldalt, és a hagyománynak megfelelően ezen a napon biztos van feltöltés. Az is igaz, hogy elég ünnepi a téma, szóval fogjuk rá, hogy megteszi a célnak :)

A tartalomról: Susan és Dimitrij elutazik a nő szüleihez karácsonyra, ahol a férfi a nőnek vannak némi európai gyökerei. 

Kellemes olvasást kívánok :) Ismét dicséret jár Sayunak :)

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Vérvonalak | Hozzászólások: 2

5. rész: Civódás

2012.09.18

 Hali.

Itt is lennék a folytatással :) Igazából ez nem egy fejezet, hanem az előző része, csak túl hosszú volt, és le kellett vágnom. Mindegy, a lényeggel foglalkozzunk inkább :)

Dimitrij megkéri valamire Susant, mire a nő ugyanazt kéri a férfitől, aki erre nem igazán hajlik és ez kisebb vitát eredményez kettőjük között :) Részletekért tessék elolvasni :) Kellemes olvasást kívánok :)

Nagy puszi és ölelés jár Sayunak :)

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Vérvonalak | Hozzászólások: 2